Ποιοί είμαστε

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που έχει σκοπό να προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες ανιδιοτελώς, σε όποιον έχει ανάγκη. Εξυπηρετούμε κατά προτεραιότητα  τις ασθενέστερες ηλικιακά ομάδες ανθρώπων (ηλικιωμένους, παιδιά, εγκύους, ΑΜΕΑ) και οποιονδήποτε συμπολίτη/σα χρειάζεται άμεσα μια εξυπηρέτηση, όπως βοήθεια στις οικιακές δουλειές, ψώνια,καθάρισμα κήπων αλλά και μεταφορά ειδών ή και ασθενών (νεφροπαθών κλπ) στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Στόχος της ομάδας μας είναι: α) να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και δεν διαθέτουν την οικονομική ευχέρεια β) να προωθήσει την πρακτική της αλληλοβοήθειας και της φυσικής ανθρώπινης αλληλεγγύης, ανεξάρτητα από ίδια συμφέροντα.
Όλες οι προαναφερθέντες υπηρεσίες προσφέρονται χωρίς χρηματική αμοιβή (δωρεάν) και η μόνη οικονομική συνεισφορά που προτείνουμε είναι το ποσό που αναλογεί στην κατανάλωση καυσίμων για κάθε διαδρομή ή για τη λειτουργία μηχανημάτων.
Η ομάδα μας έχει έδρα στο νομό Λακωνίας και  προς το παρόν μπορεί  να εξυπηρετήσει μόνο τους πολίτες που διαμένουν ή επισκέπτονται το δήμο Μονεμβασίας.
Αναζητούμε εθελοντές για να στελεχώσουν τις υπηρεσίες μας στον ελεύθερο χρόνο τους.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο
τηλ . 6980.358.038

Γραμμή εξυπηρέτησης στο τηλ. 6978.790.125  καθημερινά 8:30 – 12:00